Decor evenimente

 

Pentru că nunta ta să fie magică, venim în sprijinul tău cu consultanță și implementare pe partea de decor nuntă și, în general, design de eveniment. Studiem zilnic și suntem la curent cu cele mai noi trenduri de pe Pinterest și Instagram așa că găsim soluția optimă pentru tine fie că îți dorești anumite decorațiuni pentru nuntă, fie că îți dorești decorațiuni deosebite pentru o ședință foto – video sau pentru un alt eveniment important din viața ta. În funcție de natura sau stilul evenimentului tău, am gândit pentru tine diverse tipuri de decor nuntă care să creeze o atmosferă caldă, primitoare, romantică și în același timp rafinată. Totodată nu ne limităm la acestea, povestește-ne ce îți dorești pentru nunta ta și noi îți creăm un decor nuntă așa cum ți-l imaginezi tu.

Și pentru că pentru noi detaliile sunt importante și, în același timp, vrem să vă facem viața mai ușoară, îți sărim în ajutor cu pachete pentru servicii de styling (papetărie, sfeșnice și lumânări decorative, fețe de masă, șervete, drapaje, numere de masă, rame foto) și servicii de decor nuntă sau evenimente (ghirlande luminoase, globuri luminoase, felinare în modele și dimensiuni diferite, cutii de dar, cutii pentru verighete, șevalete pentru recepție, leagăne, arcade, panouri florale, până la scaune, mese și paravane pentru photo cornere) personalizate în funcție de dorințele și nevoile tale. Astfel, îți punem la dispoziție diverse decorațiuni care pot fi închiriate fie separat, fie împreună pentru crearea unui pachet personalizat pe placul tău.

 

Echipa Joyful Colors s-a remarcat și este foarte apreciată pentru decoruri de nuntă menite să impresioneze prin atmosfera caldă, primitoare, romantică, rafinată pe care o creează la fiecare eveniment unde i se cere ajutorul, depășind orice așteptări ale tuturor celor prezenți. În continuare te invit să vezi câteva dintre decorurile realizate la cererea mirilor noștri, în funcție de preferințele fiecărui cuplu.

Scrie-ne și spune-ne ce decor nuntă sau eveniment îți imaginezi și lasă-ne să te bucurăm și să te încântăm. Iar, dacă încă nu știi prea bine ce îți dorești, te ajutăm noi cu idei și propuneri personalizate pentru evenimentul tău cu personalitate.

Totodată, pentru un plus de romantism și armonie, putem completa decorul de nuntă cu elemente florale. Vezi aici cum te putem ajuta pe partea de design floral.