Design floral

 

Noi, echipa Joyful Colors, ne dorim ca experiența evenimentului tău să fie specială atât pentru tine cât și pentru cei prezenți. De aceea, am dezvoltat partea de design floral de nuntă, înțelegând dorințele și așteptările mirilor, și oferind cu pasiune, talent și dedicare o gamă largă de servicii floristice pentru nunțibuchete de mireasă modernearanjamente florale rafinate, accesorii florale delicate și lumânări florale pentru cununie. Știm că fiecare cuplu de miri este unic, că stilurile dorite sunt atât de variate și că nevoile sunt specifice pentru fiecare dintre voi. Te asigurăm că te vom asculta cu răbdare și vom avea grijă să aflăm povestea voastră și toate dorințele voastre astfel încât voi să beneficiați de un design floral personalizat pentru nunta de vis.

Lucrăm cu drag nu doar pentru nunți, ci și pentru botezuri, petreceri private sau tematice, ședințe foto – video, petreceri corporate, vitrine de magazin, lansări de produse sau companii, decorarea spațiilor de lucru, restaurantelor și locațiilor de evenimente.

Iubim florile, ne face mare plăcere să lucrăm cu ele și folosim numai plante de calitate, tratate, bine hidratate și rezistente. Te asigurăm că lucrăm cu profesionalism, meticulozitate și responsabilitate pentru ca tu să ai evenimentul dorit, așa cum vezi pe Pinterest sau pe Instagram. 

Totodată, pentru că iubim natura și pentru că ținem la viața ta, echipa Joyful Colors, în calitate de designer florist, susține curentul internațional pentru aranjamentele florale naturale și prietenoase cu mediul înconjurător (“eco friendly”) prin înlocuirea buretelui floral și a altor materiale plastice, în măsura în care este posibil conform nevoilor fiecărui eveniment, cu materiale naturale sau mai puțin nocive mediului, oferind în același timp un look cât mai natural și proaspăt pentru aranjamentele florale. 

În continuare, te invităm să accesezi (prin click pe) fiecare categorie de serviciu de design floral, în funcție de dorințele și nevoile tale.