Aranjamente florale

 

 

Creionăm pentru tine cele mai moderne și rafinate aranjamente florale pentru nuntă sau petrecerea ta.

Realizăm pentru tine conceptul integral pentru aranjamente florale într-un stil modern și rafinat. Te ascultăm cu răbdare, ne adaptăm dorințelor tale și venim cu idei și propuneri moderne în funcție de stilul preferat: natural, romantic, elegant, sauvage, minimalist. Te ajutăm cu aranjamente florale pentru locația de eveniment, pentru mese, zona de recepție, grădină, biserică și alte locații sau detalii florale în funcție de dorințele tale.

Noi te asigurăm că folosim numai flori de calitate, proaspete și bine hidratate iar tu alegi stilul, cromatica și dimensiunea aranjamentului floral și bineînțeles florile speciale preferate. Vrem ca acestea să fie deosebite, să fie unice și să spună povestea voastră.

 

Toate elementele și detaliile, inclusiv stil (compact / lejer, modern / elegant / romantic / natural / boho / industrial), cromatică, dimensiuni vor fi personalizate special pentru voi. Prețurile finale se stabilesc în funcție de tipul și volumul de flori folosite, de complexitate sau în funcție de bugetul stabilit.

Contactează-ne și spune-ne povestea ta iar noi o scriem pentru tine.