Buchete de flori

 

 

Concepem, cu multă pasiune, buchete de mireasă și buchete de flori pe care poți să le oferi cuiva drag.

 Concepem pentru tine, cu pasiune și meticulozitate, buchete de mireasă sau buchete de flori pentru dăruit. Dacă îți dorești un buchet de mireasă, ne adaptăm dorințelor tale și venim cu idei și propuneri moderne în funcție de stilul preferat:  buchet de mireasă romantic, buchet de mireasă elegant, buchet de mireasă sauvage, buchet de mireasă natural. Iar dacă îți dorești un buchet de flori de dăruit, îl vom pregăti cu multă atenție ținând cont de ocazie, de vârsta și de preferințele persoanei pe care dorești să o surprinzi într-un mod plăcut.

 Noi te asigurăm că folosim numai flori de calitate, proaspete și bine hidratate iar tu alegi stilul, cromatica și dimensiunea buchetului de mireasă și bineînțeles florile speciale preferate. Vrem ca buchetul tău să fie deosebit, să fie unic și să spună povestea ta în el.

Buchete de mireasă beneficiază de garanție: dacă nu ești mulțumită de buchet și anunți acest lucru imediat la ridicare, vei primi un nou buchet în timp util. Toate elementele și detaliile, inclusiv stil (compact / lejer, modern / elegant / romantic / natural / boho / industrial), cromatică, dimensiuni, vor fi personalizate în funcție de dorințele tale. Prețurile finale se stabilesc în funcție de tipul și volumul de flori folosite, precum și de complexitate, sau în funcție de bugetul stabilit.

Scrie-ne și spune-ne ce buchet de mireasă îți imaginezi și lasă-ne să te bucurăm și să te încântăm. Iar, dacă încă nu știi prea bine ce îți dorești, te ajutăm noi cu idei și propuneri personalizate pentru buchetul tău cu personalitate.