Despre noi

 

Proiectul Joyful Colors s-a născut din pasiunea noastră pentru evenimente armonioase conceptual și cromatic, precum și din dragostea pentru natură și flori. Natura este o permanentă sursă de energie și inspirație pentru noi. Iubim natura, ne regăsim în natură, respirăm natură.

Ne dedicăm cu multă pasiune și responsabilitate evenimentelor simple dar cu bun gust, elegante, cu personalitate și iubim decorurile romantice, naturale, rafinate. Am investit permanent în dezvoltarea personală și educația profesională participând la nenumărate cursuri și workshop-uri naționale și internaționale pe partea de design floral și de eveniment pentru că ne dorim să te bucurăm cu mii de culori din natură.

Filozofia Joyful Colors

 

Noi, Joyful Colors, considerăm că atenția la detalii, bunul gust și un design armonios sunt esențiale pentru ca un eveniment să fie perfect. De aceea, te ajutăm cu răbdare, meticulozitate, dedicare şi atenție la dorințele și nevoile tale și tratăm fiecare client cu prioritate și responsabilitate pentru că ne dorim ca evenimentul tău să aibă personalitate și, chiar mai mult, să reflecte personalitatea ta în culori naturale.

 

În continuare te invităm să vezi cum putem noi, echipa Joyful Colors, să te ajutăm: aici găsești o prezentare a serviciilor noastre.

Joyfully yours,

Joyful Colors Team